...

Var hos Sara igår o såg på film, en film som heter närkontakt (The fourth kind) den var riktigt bra. Jag skulle nog inte tyckt det men det fanns verklig material som dom filmat o lagt in i filmen så inget till känsliga (ska jag säga)



Sen så är ju hennes katt Loke lite knasig, o igår så hade han hoppat upp på bokhyllan (fattar inte hur) men där låg han innan han hoppade ner bakom ryggen på mig o skrämde mig!



Som jag skrev förut att Rebecka är nu blöjfri dagtid och det går jätte bra, nästan inga alls olyckor händer. Så alltid när hon ska på toa så låser hon dörren och vill vara ifred men idag gjorde hon inte det så tänkte kika in vad hon syslade med för hon satt där ett bra tag (nu har vi satt en barn toa ring till henne o sitta på)

Så detta hittade jag där inne;


David sov ju hos min mamma över helgen så vi passade på o hitta på roliga saker med Rebecka oavsett vädret så på lördags åkte vi och fiskade lite fast det regnade men hon ville så gärna göra det men det sägs ju att det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder (o det hade jag för jag höll på frysa häcken av mig)

Så stolt av en liten abborre;






Och sen lite bilder allmänt;



David fick gunga för första gången;


En dag i stranden efter typ en timme i vattnet så frös Rebecka jätte mycket!




En bekant Mia som tagit bilden på Rebecka




Mycker har hänt!!

Vi har gjort många fram steg denna sommar =) Rebecka är äntligen blöjfri dagtid och det bara hände att hon gick till pottan.
Sen så på söndag blir det 3 veckor hon har varit utan puua (nappar) och det har gått jätte bra, min flicka börjar bli stor!!! Vi åkte ju till skansen för att lämna napparna till kattungarna men hon total vägrade ju o gick med på att lämna en så den andra var ju kvar o vi försökte övertala henne men det gick ju ingen bra, men efter ett tag så tappade hon den  medans hon satt på pappas axlar så där blev den kvar =)

På väg till stranden;


Rebecka älskar att måla och då vill man ju att hon får leka med färgerna fullt ut utan några som helst gränser därför brukar vi gå ut med fingerfärger;





Sen så har David börjat sova hela nätter från ca 19.30- 06.00. Lill kille har börjat krypa ordenkligt nu och idag reste han upp sig för första gången hos mummu mot en stor kruka... tycker motoriken går lite för fort fram, önskade mig att David inte skulle haft så bråttom som Rebecka, så om det fortsätter som det gjort hittills så går han när han är 10 månader som Rebecka gjorde



Ny vaken och alltid lika glad;


David är ju mat glad kille han äter allt du ger honom o ibland tror jag inte han har någon stopp alls. Har alsrig sett en unge äta så mycket som han trycker i sig. Men allt kan ju inte vara gott som man får (men David äter det i alla fall)





Nä ska gå sova för en gång skull före tolv idag Natti Natti ska försöka bli liiiiiiite bättre på att blogga.

RSS 2.0