...

Jag är såååå dålig på detta att uppdatera mig men det är det att jag i mellan åt glömmer bort och sen när jag väl bestämmt mig att skriva så drar jag på det o glömmer bort till slut =/

Lilla David har redan hunnit bli 6 månader, var har denna tid tagit vägen och sånna fram steg han har gjort, han kan rulla åt båda hållen, igår kom han på hur han ska åla sig frammåt på golvet,snart börjar han säkert krypa oxå, Rebecka gjorde det ju redan när hon var 6 månader så skulle inte bli förvånad om han oxå börjar göra det

Han dreglar något fruktansvärt nu;




Jag har ju satt David i gåstolen nu eller för en månad sen men nu börjar jag nästan ångra att jag satte honom i den... allt han hittar på o förstör här hemma. Det var en morgon när jag var i köket och diskade när Rebecka ropade på mig inne i vardagsrummet men jag tänkte att jag ska diska färdigt innan jag går o ser efter vad hon ville för jag hade inte mycket kvar, men när jag väl kom in i vardagsrummet fattade jag varför hon ropat på mig... David hade dragit ner 2 av mina blommor på golvet o en hade han förstört så att den gick inte att rädda o blomjord fanns överallt o jag menar ÖVEALLT, ja men det var ju bara börja städa upp.
Då var det dax att börja fixa Rebecka i ordning för dagis, så jag ställer henne in i duschen o hör världens brak inne i vardagsrummet, då hade David dragit ner min största blomma på golvet... o jord öveallt igen... suck. det var bara ett exempel vad han hittat på här.
Sen har han kommit på hur kul det är att köra på andra med gåstolen o så ont som det gör!!!

Den stora blomman han tog ner;


Snart kommer Rebecka ha sin sommarlov från dagis, får se hur det går i början för som sagt hon älskar o gå dit hon brukar börja tjata redan 8 att hon vill gå fast hon inte lämnas förrän 9 men allt det roliga vi ska göra så kommer det bli bra.
Sen när Daniel har semester ska vi till lilla skansen och lämna hennes nappar (pua), jag har börjat förbereda henne redan för det, jag vet att det kommer vara svårt för henne.
hon är så beroende av dom att hon går runt med en i munnen o 2 i handen... men det brukar vara så att jag målar fan på väggen innan o ändå går det bra så får hoppas att det gör det nu oxå!!!

Vi var och matade hästar;




Ungarna fick bada i poolen dagen då det var äckligt varmt!!!




Nästa vecka kommer Toni med sin familj Jenna o lilla Milja hit och hälsar på.
Nu kan minstingarna i alla fall leka på golvet sist var det lite svårt för David var ju så liten.

Undra var man ska hitta på nu då... pojkarna sover fortfarande o Rebecka är inte hemma, det är så tyst här ju...

Som sagt dom sover än;


Lite mer bilder orkar inte skriva mer.

Cool


Mina älsklinar


Rebecka varit på kalas;




Alltid lika glad


Mycket bubblor ska det vara när Rebecka badar =)


RSS 2.0