Gott o blandat

Igår var jag, David, Rebecka och mummu på naturhistoriska, Rebecka var där redan för andra gången men hon älskar att vara där. Tiden går så fort när man är där men kul var det och så klart så blev det skräpmat efter.


Rebecka sitter på en groda;


David hade ingen lust att vara med;


Bus ungen skulle klättra överallt;


Sen är det skönt att det börjar bli varmt ute så man kan sitta ute med ungarna i några timmar utan att man fryser ihjäl. Rebecka verkligen njuter att vara ute nu när hon slipper an massa kläder och tunga skor på sig ute, första dagarna jag klädde henne i minder kläder (ni komer ihåg arla reklamen där dom släpper ut kosserna ut på sommar ängen hur vilda dom blev?) jo så betedde Rebecka sig när hon kom ut jag höll på pissa på mig när jag skrattade så mycket!!






Mina pojkar;




Det ända negativa med detta är nu att när Rebecka är ute och leker så finns det sand i håret i kläderna skorna sand sand överallt en j*...a massa sand, men men det är snällt sätta henne i badet varje kväll eller ställa henne in i duchen o ta fram damsugaren o damsuga bort all sand.

Sen till det mindre roliga, torsdag kväll och natt satt vi i akuten med David för han rossla o pep hela han hade besvärligt att andas o vi fick ju höra det vad vi redan visste... det var astman som besvärade honom. Vi fick ut skrivet astma medicin en inhalationsspray och hjälpmedel till den att vi kan ge till honom men inte tycker jag att det hjälper att dugg han rosslar lika mycket fortfarande och har en massa slem i lungerna, Ska ringa till sjukhuset i morron för tid för har ingen lust att sitta i akuten i 8 timmar igen men jag måste ju det om jag inte får tid

nä nog med skrivandet nu. Jag väntar på att Rebecka o David ska vakna så ska jag åka till västerhaninge med dem o hämta Daniel från jobet sen ska vi promenera hem.

RSS 2.0