Helt nytt kapitel i livet!!!

Nu har det hänt mycket under en kort tid o därför har jag inte haft tid att blogga alls.

Vi flyttade till större lägenhet så David kunde få ett eget rum, alla tyckte att David och Rebecka kunde ha delat rum ett par år, inga problem om de skulle varit av samma kön men jag har alltid tyckt att en kille och en tjej ska inte ska dela rum inte ens när dom är små!! Jag verkligen stor trivs här, Det är mycket mycket lugnare här o det finns natur runt om kring! O jag har märkt att David sover mycket bättre nu när han har eget rum.

Sen den andra stora händelsen... jag har börjat skolan och jag trodde aldrig att jag skulle trivas så bra som jag gör och jag tycker det är roligt att få lära sig nya saker. jag pluggar bara matte, svenska och samhälle för jag behöver betygen för att komma in i undersköterska linjen. min framtida plan är ju plugga nu och förhoppnings vis så om 3 år jobbar jag inom psykiatrin.
Jag är så trött att vara hemma o syssla med samma saker dag in dag ut, skulle aldrig kunna bli en hemma fru för i såna fall tror jag att det är jag som är patienten inne i psykiatrin ha ha.

Barnen då... David började öva sig att gå ca en vecka innan jul o nu springer han nästan för han vill hålla samma fart som syran sin o kunna fånga henne någon dag men prata gör han inte bara mamma och pappa säger han men det kommer med tiden det med. Rebecka pratar så mycket att det räcker gått och väl!!
Otroligt vilken fantasi ungen har, Rebecka alltså. Här om dagen när jag hämtade henne från dagis så höll hon hårt i min hand o sa " mamma heter ufo och får inte halka annars åker du upp till rymden" man kan undra vart hon fått det ifrån eller jag undrar vart hon får det mesta ifrån men många goda skratt får man.
Rebecka är snart 3½ år gammal och klarar det mesta själv redan men jag vill ju hjälpa henne men då säger hin bara "kan alldeles själv".

lite bilder;

Rebecka på lucia festen;




Pappa och Rebecka;


Pappa och David;


Nä nu måste jag gå o äta hungrar ihjäl mig snart.

RSS 2.0