Som sagt jag är dålig på att uppdatera mig =)

Idag åkte vi till Satu o hennes familj så ungarna fick busa och det gjorde de oxå =) Det är alldeles för sällan vi träffas med Satu måste bli bättre på det!! Jag skulle ta med kameran så jag kunde ta bilder på små bus ungarna när de lekte men med mitt minne så tror ni jag kom ihåg o ta med den... nix typiskt mig, får ta med den nu i veckan när vi ska ses men då ska inte Rebecka med bara David. Men det var jätte trevligt ikväll så tack Satu!

Nu hoppas jag att vi inte blir sjuka på ett bra tag!!! Först blev Rebecka sjuk för 2 veckor sen o efter det David och Daniel, förstår inte varför jag alltid ska vara sist o får den värsta av alla, gick ju till vårdcentralen o fick åka akut in o röntga lungorna men de såg inget där som tur e men nu e vi friska tills Rebecka kommer med en ny bacill från dagis.
Tycker om hösten när det börjar bli kallare o mörkt o alla j****a insekter dör speciellt mygg o geting men det enda negativa är att alla sjukdomar kommer då =/
Det jobbigaste med alla sjukdomar det är ju David med astman, det är absolut ingen kul när han får slemmet i bröstkorgen men nu har vi fått dunder medicinen till honom för det!

Nu har ju svamp säsongen börjat och jag tycker det är super kul att plocka men jag äter dom inte, plockar allt Till Tiina till hennes svamp sallad för julen.

Rebecka lilla svamp plockaren;



Lilla Davids utveckling går ju fort som vanligt o fick ju liten chock idag när jag var hos Satu o såg att David är ju större än lilla Vanessa... han är bara 9mån o hon typ 1½ år



Gott med vattenmelon


Lite klubba;


Bus ungar;



Tiinas o Rebeckas favorit göra, gå igenom alla kryddor;


E dom lika?


Rebecka tjurar för hon inte fått en vilja genom =)


RSS 2.0