Äntligen!!!

Äntligen kom maten igår till David, vi fick vänta på det i en vecka som jag tyckte var hemskat. Kan inte förstå att leverans tiden är så lång till den o att under tiden fick mata honom med maten som gjorde honom dålig men nu hoppas jag på att det vänder att han äntligen får börja må bra lilla gubben!!!
Det roligaste var min spelet på honom när han fick första flaskan o blicken var den att "den häre dricka glöm det mamm skiten kommer jag inta" men sen kom jag ihåg att läkaren sa att blanda socker så går det o enligt henne skulle det skulle vara mycket, så ok socker fick det bli fast jag är emot det men men först 1tsk -nix vill fortfarande inte, 2tsk -nix fortfarande spottar han ut då tog jag 3;dje tsk -nja lite bättre o jag blen chockad... hur mycket socker ska det vara??? jo 4tsk var tillräckligt. Menfrån och med i morron ska jag börja minska 1 tsk per dag. Jag filmade när han smakar första gången men jag vet ju inte hur man sätter in filmer här.

Idag var en riktig härlig dag, när jag och mummu hämtat Rebecka från dagis så åkte vi till lek vegas i vega. Rebecka älskade att vara där! Jag klättrade o åkte kana o kröp i tunnlar med henne så nu har jag en massa blåmärken överallt!!! dit kommer vi åka igen!

Jag fick jaga henne runt halva stället för att få torka hennes näsa;


Svårt att få bra bilder på Rebecka för hon ville inte vara still;


david ville prov köra liteD


Ser lite mindre road ut;



Sen efter det åkte vi till handen o utförde några ärenden o det som hände var mindre roligt... när jag står o tar ut pengar så tror ni inte ungen rymmer, jag kunde inte springa efter för pengarna var på väg ut o mummu hade gått iväg med David så jag fick panik o gissa var jag hittade henne?? BR leksaker, där gick hon runt händerna i fickan o inte en tanke var mamma kunde vara... trots åldern- nääää inte alls!!!
Sen kloclan 19 var det dax och gå till sauna o stolt blev jag av Rebecka, hon har tagit finska gener, hon älskar sauna, hon var där inne mer än jag o mummu nästan o vatten ville hon att vi skulle kasta och det vad jag blev mest förvånad över, var att hon ville sitta där högst upp o inte där nere o hon var så gullig.. när hon satt där uppe så viftade hon med handen o sa "huh huh"


Nä nu ska jag avsluta för idag, hoppas det blir lika fint i morron som det var idag några gånger.

Ibland går det upp o ibland ner...

Är jätte dålig att uppdatera mig... undra om det beror på att jag är lat eller att jag inte har tid, hmmm jag vet inte. men det är en hel del som har hänt sen sist både bra saker och dåliga saker...

För det första GRATTIS Satu och Andres som fick sina tvilling pojkar , killarna föddes på min födelse dag så det är lätt att komma ihåg =) Det känns helt overkligt att Satu nu är 4 barns mamma, halooo vi började nyss 3 klass tillasammans o nu har vi egna familjer, kunde aldrig drömma då att livet skulle bli såhär bra.
Så mycket roliga saker jag och satu gjorde när vi var yngre, saker som kommer vara jätte kul o berätta till våra små när dom blir lite äldre.

Och sen den lite mindre roliga... David har ju haft jätte problem med eksem sen han födde har fått smörja med kortison o mjukgörande ca 5 gånger om dagen. förra veckan torsdag var vi hos läkaren och gjorde prick test, så han är ju mjölk och ägg allergisk så nu ska han får äta special modersmjölkersättning mjölkfri... men vad jag läste på nätet så 80-95% av barnen växer ifrån mjölk allergin innan 3 år så vi får hoppas på det bästa o ägg allergin kanse han skulle växa ifrån innan 6 år. men det är inte allt... han har astma oxå, ingen kul men läkaren sa att det kanske förvinner när han kommit igång med den nya kosten, får hoppas annars måste den behandlas med medecin.

Petri ska ju vara med i den stora valet i år, jag vet sen inget om politik och allt det innebär ha ha men men Petri har i alla fall min röst redan, det är klart jag röstar på brorsan när han är med han är ju bäst!!!! Det enda jag vet som brorsan berättade att om han vinner så ska han försöka få tillbaka finska klasserna i skolan och det skulle vara jätte bra för då skulle Rebecka gå där!! Han gör mycket för finnarna här i haninge (o för alla andra med) men jag är finne o jag är glad för allt han gör för oss!! Så rösta på PETRI SALONEN
http://petrisalonen.centerpartiet.net/ om ni vill läsa lite på hans sida o lära känna honom!!! jag kommer stötta och heja på honom genom hela valet!!!

Visst är det härligt att sommaren är på väg?? det tycker jag men hoppas det blir bara lagom varmt alltså inte mer än 25 grader... snart kan man ta fram rullskriskorna o sticka ut o åka lite så man blir av med resten av hullet som kom med graviditetet, fast jag har ju kommmit tillbaka till start vikten men lite mer skulle inte skada heller =)

O lite bilder;
Glada David;


Rebecka ute för första gången ute och leker med sandleksaker;


Daniels mamma och pappa;




RSS 2.0