Bilder från dopet

Orkar inte börja skriva så jag sätter in bilder dom berättar det mesta;

David;


Faddrarna: Sara, Tomiz och Marjo;


Här får han sitt namn;


Lilla familjen;


Jag och Rebecka;


Brorsans dotter Milja



ser ni David visar fack you redan ha ha;


Bus flickan;


Måste avsluta nu, rebecka vaknade från sin middags lur!!!

NU HAR DET "ROLIGA" BÖRJAT....

Har varit slarvig med att uppdatera men lovar att bli bättre!!!!

Ja till det så kallade roliga... 3-års trots, inget att leka med, Rebeckas trots har bara börjat o jag har redan tappat tålamodet. Jag trodde jag sett allt när hon hade 2-års trots men aj aj så fel jag hade, så Satu du har något väldigt roligt famför dig ha ha haaa!!!!
Som idag så var vi på babyland o skulle köpa nya nappar till lill monstret (kommer till det sen *suck*) så var Rebecka jätte duktig i bussen dit och i centrum men det är klart hon skulle få äta i donckan så hon vågade väl inte riskera något MEN sen vägen till babyland, hon har alltid varit jätte duktig o gå på gångvägen o inte bilvägen men nu var det tvärtom hon skulle gå bilvägen o när jag sa till så var hon döv o till sist när jag skulle hämta henne därifrån så springer hon iväg ännu längre ut i bilvägen o skrattar åt mig (paskaset naurut) grrrrr och hennes favorit om man säger till henne om något "dumma du" och om jag säger att hon är det själv så då säger hon bara "du, du, du" och går sin väg med näsan uppe i vädret o händerna bakom ryggen. Ni kommer nog få höra en hel del om hennes trots här så Satu läs o bli förberedd!!!!!


Coola tjejen;




O sen lill herren... jag kommer ihåg Rebecka hade samma mellan 3-4 månader, JAG FÅR INTE SOVA!!! varken dag tid eller natten o speciellt natten då är han jätte jobbig o ska gnälla o gny, ska bråka med maten, men har köpt idag större nappar till hans flaskor att han ska ha lättare o få i sig mjölken o bli nöjd!!
Som förra natten, jag hade inte fått sova något alls fram till 03.00 o då var jag riktigt frustrerad så jag sa åt David att jag skulle hämta tejp o tejpa fast nappen i ansiktet på honom ( det skulle aldrig göra i verkligheten men hota får man) så jag tror Daniel tänkte att det är nog bäst låta mig sova ett tag så han tog över några timmar o tack till honom annars skulle jag ligga i psyket idag (inte riktigt men känns så)  har så mycket sömn brist just nu men stort tack till mamma hon ska ta honom över natten idag.
Det är klart jag förstår ju David att han har det lite svårt nu, det kan inte vara lätt när man upptäckt att man här händer, fötter och lärt sig rulla från mage till rygg, det är ju mycket att bearbeta för så liten människa så det är bara bita ihop det går över.

lille man;



Lite till bilder;

Vi läser god natt sagor innan Rebecka lägger sig;


Syskonkärlek;


Morgon mys i sängen;


Duktiga Rebecka borstar tänder;


Stora pojken;




RSS 2.0